Werkwijze tanden bleken

We kijken uit naar uw bezoek…

Voor uw bezoek, gelieve uw tanden te poetsen. We kijken voor de behandeling naar uw huidige tandkleur op onze tanden-kleurenweegschaal.

Uiteraard zit u ontspannen in onze relaxstoel waarna de behandeling kan starten. Het resultaat controleren we met behulp van de tanden-kleurenweegschaal.

Met een stralende glimlach verlaat u onze studio en zien we u graag weer terug.

Uw glimlach is ons mooiste cadeau.

STAP 1

Voorafgaand aan alle behandelingen wordt een vakkundig consult uitgevoerd. Wat ons echt onderscheidt, is het feit dat we onze cliënten een heel duidelijk beeld geven van de te verwachten resultaten tijdens de gratis consultperiode zelf en voorafgaand aan elke behandeling.

We doen dit door een kleurmonster te nemen van de kleur van de tanden, die vervolgens wordt vergeleken met de waarschijnlijke kleur van de tanden die na de behandeling zal worden bereikt, waardoor u zeer duidelijke en zichtbare resultaten krijgt. Tanden worden vervolgens grondig gereinigd met een activator om de tanden voor te bereiden op behandeling, dit verwijdert ook opgehoopt vuil en zorgt ervoor dat de behandeling het meest effectief is.

STAP 2

De tanden worden vervolgens bedekt met ons speciaal gevormde bleekmiddel. Na het aanbrengen van de speciale gebitsbeschermer wordt een hoog energetisch Blue Spectrum LED-licht gelijkmatig over de tanden verdeeld.

Het is bewezen dat dit de meest effectieve golflengte is om moleculen in het bleekmiddel te initiëren zonder oververhitting en beschadiging van enig deel van de tanden. Meestal wordt dit proces voltooid in twee tot drie cycli van 20-30 minuten. De volledige tandenbleeksessie is binnen 60 minuten voltooid met verbluffende en onmiddellijke resultaten om van te genieten.

STAP 3

Uw resultaten voor het bleken van tanden worden vervolgens geverifieerd, bevestigd en geregistreerd. Er wordt professioneel nazorg- en onderhoudsadvies gegeven om ervoor te zorgen dat de resultaten tot ver in de toekomst worden gemaximaliseerd. Het effect van het bleken van tanden op uw kwaliteit van leven kan aanzienlijk zijn.

Een stralende, witte glimlach kan u helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, uw zelfrespect te vergroten en u meer bereid te maken deel te nemen aan sociale situaties.

Het bleken van tanden kan veel meer doen dan uw glimlach nieuw leven inblazen – het kan uw zelfbeeld, uw zelfvertrouwen en de indruk die u op anderen maakt, nieuw leven inblazen.

Cosmetisch bleken maakt uw tanden zacht en natuurlijk wit.

Kies voor de oplossing die uw glimlach verdient!

Kies Smile2Day en laat uw glimlach weer schitteren als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen de stralende glimlach te bereiken waar u altijd van gedroomd heeft. Uw glimlach, onze passie.