Ontketen de Schoonheid van uw Glimlach

Bij Smile2day, gevestigd in het bruisende Eindhoven, geloven we dat uw glimlach een krachtig hulpmiddel is om uw zelfvertrouwen te vergroten en een blijvende indruk te maken. Daarom hebben we onze tandenbleekdiensten verfijnd om uw glimlach te laten stralen als nooit tevoren.

Onze tandenbleekbehandelingen zijn ontworpen om vlekken en verkleuringen te verwijderen, en u een stralende, wittere glimlach te bezorgen die u met trots kunt tonen. Bij Smile2day maken we gebruik van de modernste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten behaalt.

Wat maakt onze tandenbleekdienst uniek?

Professionele Expertise

Onze getalenteerde medewerkers zijn deskundig in tandheelkunde en gespecialiseerd in tandenbleken. Ze begrijpen dat elke glimlach uniek is en zullen een behandeling op maat aanbieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

mood

Resultaatgericht

Onze tandenbleekbehandelingen zijn gericht op het bereiken van duurzame resultaten. U kunt vertrouwen op een wittere glimlach die langdurig straalt.

barcode_reader

Moderne Apparatuur

Uw welzijn staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat onze bleekbehandelingen veilig en comfortabel zijn, zonder schadelijke bijwerkingen.

safety_check

Veiligheid en Comfort

Uw welzijn staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat onze bleekbehandelingen veilig en comfortabel zijn, zonder schadelijke bijwerkingen.

Of u nu verkleuringen wilt corrigeren, uw glimlach een snelle opfrisbeurt wilt geven, of gewoon de beste versie van uw glimlach wilt onthullen, Smile2day is de bestemming voor u. Sta toe dat onze experts u begeleiden op uw reis naar een stralende, zelfverzekerde glimlach.

Bij Smile2day begrijpen we dat uw glimlach uw visitekaartje is. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat uw glimlach straalt als nooit tevoren. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe we u kunnen helpen de glimlach van uw dromen te bereiken. Een stralende glimlach wacht op u bij Smile2day.

Hoeveel zullen mijn tanden witter worden?

Dat hangt af van uw geval. Degenen met veel vlekken (die kunnen komen door koffie of roken) zullen een heel groot verschil zien in de schaduw van hun tanden. Sommigen hoeven hun glimlach misschien maar een paar tinten lichter te maken. Ongeacht uw situatie, we zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing kiest voor uw gewenste glimlach!

Tanden reinigen en polijsten

Het reinigen en polijsten van tanden zijn pijnloze, veilige en niet-invasieve methoden voor tandheelkundige zorg. Het reinigen en polijsten van de tanden is de basis van mondhygiëne en voorkomt ernstigere ziekten van het gebit en de tand ondersteunende structuur zoals Gingivitis of Parodontitis. De esthetische component van deze niet-invasieve methoden mag niet worden verwaarloosd, omdat het reinigen van de afzettingen en pigmentatie, inclusief zandstralen aan het einde, de tanden hun natuurlijke glans en schoonheid herstelt. Het polijsten gebeurt met een borsteltje in combinatie met een polijstpasta. Deze polijstpasta wordt op je tanden aangebracht en vervolgens worden de tanden met het borsteltje gepolijst.

Tandsteen verwijderen

Als tandplak langere tijd aanwezig blijft op het tandoppervlak kan het verkalken en hard worden. Dit wordt tandsteen genoemd. Tandsteen ontstaat vooral vlak onder het tandvlees en achter en tussen je tanden. Dit zijn namelijk de plekken die vaak worden vergeten tijdens het tandenpoetsen. Tandsteen kan niet meer verwijderd worden door goed te poetsen en dient professioneel te worden weggehaald. Tandsteen is de belangrijkste veroorzaker van tandvleesontsteking. Wanneer het ontstoken tandvlees lang genoeg onbehandeld blijft, loop je het risico op parodontitis, wat de meest voorkomende oorzaak is voor tanduitval onder volwassenen. Tandsteen is dus de voorloper van veel gebitsproblemen, en het is daarom belangrijk om het tijdig te verwijderen.

Tandsteen verwijderen kan met tandsteenschrapers.

Prijzen

Brons
€ 35
  • 2x bleken 20 minuten
  • * Optioneel: + Tanden polijsten € 15
Zilver
€ 60
  • 4x bleken 20 minuten
  • * Optioneel: + Tanden polijsten € 15
Goud
€ 90
  • 6x bleken 20 minuten
  • * Optioneel: + Tanden polijsten € 10
Diamant
€ 120
  • 8x bleken 20 minuten
  • Tanden polijsten gratis

De behandelingen vinden achter elkaar plaats. Wanneer u Diamant reserveert, heeft u een afspraak van 2 uur en 40 minuten.

Extra diensten

Extra dienstPrijs
Welkompakket eenmalig per klant 1x bleken en 1x polijsten€ 30
Extra keer bleken (icm een behandeling)€ 17,50
Tandsteen verwijderen€ 20

Kies voor de oplossing die uw glimlach verdient!

Kies Smile2Day en laat uw glimlach weer schitteren als nooit tevoren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen de stralende glimlach te bereiken waar u altijd van gedroomd heeft. Uw glimlach, onze passie.